Новини


6Фев2023

Пълен достъп до платформата е-просвета за всички български учители

От днес до 31 март платформата е-просвета е отворена за всички български учители.

Независимо дали работите с учебници на „Просвета“, или не, вече разполагате с неограничен достъп до интерактивните ресурси в нашата платформа, призната за една от най-добрите в Европа.

Необходима е единствено регистрация на www.e-prosveta.bg, която е безплатна. Ако нямате такава, натиснете още сега линка „Регистрирай се“ и заповядайте в е-просвета, за да се уверите в многобройните ѝ предимства:

  • електронни учебници от детската градина до 12. клас
  • интерактивна бяла дъска, с която да планирате урока за минути
  • кратки е-уроци, видеоуроци, бързи тестове за проверка
  • „говорещи“ електронни учебници за началния етап
  • аудиоуроци по литература, география и история за прогимназиалния етап

или общо над 40 000 интерактивни ресурса за Вашите учебни часове. 

Влезте с регистрация в е-просвета и разгледайте специалната секция „За учителя“, както и всички допълнителни материали, полезни за Вашата работа.

 

ВАЖНО!

След последния ден на месец март платформата отново ще бъде затворена, освен за онези учители, които работят по учебници на „Просвета“. Те разполагат с целогодишен неограничен достъп.

 

ПОЛЕЗНО

В платформата ще бъдат качвани и специалните уроци от поредицата „Успех на матурата с ПРОСВЕТА“,  които стартирахме напълно безплатно в полза на зрелостниците. Моля съобщете на Вашите ученици за възможността да се подготвят ефективно и навреме за този важен изпит. Повече информация за иницативата ТУК.

 

Споделете с приятели

« ПредишнаСледваща »

Открий ни в: