Новини


1Сеп2022

ПРОСВЕТА на Алея на книгата

Приятели, време e да се настроим за шестици!

Заповядайте при ПРОСВЕТА на Алеята на книгата, където Ви очакваме с всичко необходимо, за да бъдете отлични ученици и родители през цялата учебна година. J

От 5 до 11 септември в шатра 17 на столичния бул. „Витоша“ ще намерите с 20% отстъпка нашите учебници и помагала за всяка възраст – от яслите до 12. клас.

Ще Ви покажем новите тетрадки по математика и география за 5. и 6. клас. Те ще улеснят учениците и учителите, защото тази година ще се преподава по новата учебна програма със старите учебници.

Малките математици от 1. и 4. клас могат да разгледат новите „Самостоятелни работи по математика“, а за началото на учебната година ще добавим към тази поредица и за 2. клас.

При нас ще намерите още много полезни помагала за важните изпити в 4., 7. и 12. клас. На седмокласниците препоръчваме „Български език и литература за отличен“. Специално внимание обръщаме на новите „Работни листове“, като тези по компютърно моделиране за 5. и 6. клас и по философия за 10. клас.

Разбира се, и всички учебници на „Просвета“ от 1. до 12. клас.

ИМАМЕ И СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА! Ученическа раница Team The Clashers, пълна с подаръци:

  • абонамент за образователната платформа e-просвета за цели 12 месеца;
  • бутилка за вода с Bluetooth тонколона, с бранда на един от най-обичаните влогъри в България – Слави Панайотов от The Clashers;
  • изненада от самия влогър Слави!

    Целият този комплект e със страхотна отстъпка.

„Раница, пълна със знания“ може да поръчате още сега и на: www.e-uchebnik.bg.

Онези от Вас, които вече си имат раници, могат да вземат само абонамент за е-просвета – също с отстъпка.

Заповядайте, приятели и гости на София! Очакваме Ви!

Споделете с приятели

« ПредишнаСледваща »

Открий ни в: