Новини


26Юли2024

Книги с 20% отстъпка за читалища и библиотеки

Министерството на културата обяви нова конкурсна сесия за финансова подкрепа на обществените библиотеки за обновяване на фондовете им по програма „Българските библиотеки – съвременни центрове на четене и информираност” – 2024 г.

Предвидени са средства в размер на 2 млн. лв. Срокът за кандидатстване е до 22 август 2024 г. включително. 

Тази година документи се изпращат само по електронен път през електронния портал на Министерството на културата: https://dportal.mc.government.bg.

ПОДРОБНОСТИ ЗА ПРОЦЕДУРАТА ЩЕ ОТКРИЕТЕ В САЙТА НА МИНИСТЕРСТВОТО НА КУЛТУРАТА ТУК.

Издателска група „Просвета” Ви предлага списък на свои нови и утвърдени заглавия, които сега можете да поръчате с 20% търговска отстъпка от коричната цена, като при поръчки за над 100 лв. издателството поема разходите за доставянето им.

Пълен списък на заглавията и формуляр за заявки ще намерите тук: PDF / XLS

(Кликнете върху заглавието от таблицата, за да разгледате.) Имайте предвид, че цените в таблицата са посочени без отстъпката.

Можете да свалите списъка с книги, да го попълните и да ни го изпратите на посочените по-долу адрес или имейл. Ние ще Ви изпратим оферта с крайната сума, като приспаднем отстъпката от 20%.

Можете да поръчате при същите условия и всяко друго издание на „Просвета”. За целта трябва да ни изпратите съставен от Вас допълнителен списък със заглавията и бройките, които са Ви необходими. Всички заглавия на „Просвета” ще намерите в нашия сайт на имейл адрес www.e-uchebnik.bg.

Заявки се приемат в централния склад на издателството:
София, бул. „Ботевградско шосе“ № 234
Мобилен: 0884 110 414
Имейл: realizacia@prosveta.bg
 

За допълнителна информация:
Телефон: 02/ 818 20 14
Имейл: prosvetaoffice@prosveta.bg

 

 

Споделете с приятели

« ПредишнаСледваща »

Открий ни в: