Новини


3Юли2024

Две невероятни книжки за малки математици

Първата книжка от поредицата „Математическа суперсила. Суперчисла и невероятни фигури“, предназначена за деца на възраст 6+, е пъстроцветен пътеводител в света на математиката, който комбинира учебния процес с игрови елементи, за да направи ученето истинско приключение. Децата ще се запознаят с четиримата ни специални супергерои, всеки от които притежава невероятна математическа суперсила. Всеки супергерой в книгата има своя собствена мисия и характер, които ще вдъхновят децата да открият и развият своите собствени „суперсили“. Ето ги и тях:

1. Чудогрух – брои със светкавична бързина, защото притежава суперзрение

2. Капитан Мър – може да реши всички задачи само като ги погледне

3. Скокливка – пъргаво скача от едно число на друго

4. Нинджакрок – умее да чертае идеални фигури

Чрез приключенията на тези вълнуващи супергерои децата ще решават математически загадки, които включват:

  • Запознаване с числа и количества – математическите супергерои ще покажат на децата как да разпознават числата и да разберат тяхната стойност и приложение.
  • Писане и разпознаване на числата – с помощта на цветни илюстрации и практични задачи малките ученици ще се научат да пишат числата и да ги разпознават без затруднения.
  • Разпознаване на основни равнини и геометрични фигури – геометрията ще стане забавна и интересна, когато децата започнат да чертаят и разпознават различни, геометрични форми.
  • „Математическа суперсила. Суперчисла и невероятни фигури“ не е просто учебно пособие, а едно истинско преживяване, което ще задържи вниманието на вашето дете и ще го потопи по увлекалетен начин в света на математиката. Книгата е изпълнена със забавни задачи и цветни стикери, които правят ученето интерактивно и забавно. Чрез игра и въображение децата развиват своите математически умения, докато се забавляват.

Не пропускайте възможността да подарите на вашето дете един вълнуващ и полезен инструмент за учене – „Математическа суперсила“.

Втората книжка „Математическа суперсила. Училище за магьосници“(за деца на възраст 7+) е създадена, за да направи ученето на математика истинско удоволствие за децата ви. Разработена е от водещи специалисти в областта на ученето чрез игра. Те са вложили своите знания и опит, за да стимулират детското въображение.
  • Тази книга помага за усвояването на основата на математическите знания и ще помогне за научаването на ключови математически умения, сред които: четене, писане, сравняване на числата до 100, събиране, изваждане, умножение и деление и още много други интересни и различни задачи.
  • Този тип задачи изграждат страхотна основа за развитие на математическите способности на децата и им помагат да развият логическото си мислене и аналитични умения.
  • Всяка страница на книжката е изпълнена с ярки илюстрации и забавни персонажи. Децата ще се потопят в магическия свят на числата и формите, където всяка задача е представена като част от едно голямо приключение. Книгата използва много интерактивни методи, които държат децата заинтересовани през цялото време. Тази книга не само ще помогне на децата да усвоят важни математически знания, но благодарение на нея ученето ще се превърне в истинско удоволствие за тях.
Двете книжки от поредицата може да разгледате и закупите с 10% ОТСТЪПКА от нашия онлайн магазин.
 
 

Автор: Надежда Минева

Споделете с приятели

« Предишна

Открий ни в: