Новини


9Фев2022

Абонамент за е-просвета за цели 18 месеца само за 99,99 лв.

И през втория учебен срок децата ще се изправят пред различни предизвикателства, докато учат новите си уроци, правят презентации, подготвят се за тестове или за важни изпити. Тук на помощ идва е-просвета – Електронното училище на България.

Хиляди ученици вече учат с нея и откриват огромните предимства на образователната платформа, отличена със специалната награда в конкурса „Най-добри учебни материали в Европа“ за 2021 г. в Германия.

Сега ние, от Издателска група „Просвета“, съвместно с А1, предлагаме абонамент за е-просвета за цели 18 месеца с 30% отстъпка. Така всеки, закупил абонамент в периода на кампанията от 9 февруари до 10 март 2022 г., ще плати 99,99 лв. вместо 129,99 лв.

Единственото изискване е сумата да бъде платена еднократно. Ако цената от 99,99 лв. се раздели на периода за ползване, излиза по 5,55 лв. на месец – пари, инвестирани в образованието на Вашето дете.

 

ПОРЪЧАЙ АБОНАМЕНТ ТУК


Всеки закупен абонамент дава неограничен достъп до цялото съдържание на платформата:

  • електронни учебници на „Просвета“ за 1. – 12. клас и книжки за детската градина;
  • кратки е-уроци с най-важното по всяка тема;
  • видеоуроци с учител от 1. до 12. клас;
  • аудиоуроци по литература (5. и 7. клас), по география и икономика (5. – 7. клас) и по история и цивилизации (5. клас); 
  • близо 40 000 интерактивни ресурса – тестове, задачи, упражнения, 360° VR панорами, видеофилми, аудиозаписи, 3D визуализации, презентации, фотогалерии, пъзели и др.

ВАЖНО!

* Съдържанието на е-просвета отговаря на програмите на МОН и е подходящо за всички ученици.

* Платформата може да се достъпва едновременно от две устройства, което значително облекчава семействата с деца в различни класове.

* Абонаментите са достъпни за всички, без значение дали използват услуги на А1, или не.

ПЪЛНИ УСЛОВИЯ НА КАМПАНИЯТА ТУК


Споделете с приятели

« ПредишнаСледваща »

Открий ни в: