Новини


1Окт2020

15 дни безплатно електронно училище с е-просвета и А1

Издателска група „Просвета“ и A1, един от водещите телекоми в страната, стартират съвместно новата кампания „ВЗЕМИ И ТЕСТВАЙ БЕЗПЛАТНО 15 ДНИ“.

Кампанията предоставя възможност за пълен достъп до всички интерактивни ресурси на  образователната платформа е-просвета след активиране на абонамент по избор. Абонаментите се предлагат в три варианта: месечен, едногодишен и двугодишен. Те се закупуват през сайта А1.bg.

Активирането на който и да е от тях дава възможност за безплатен 15-дневен тестов период, в който всеки може да прецени дали да продължи да ползва срещу заплащане, или да се откаже от услугата.

 „Е-просвета предлага богат набор от образователни ресурси, незаменими при дистанционна форма на обучение. Платформата е подходяща за учениците, независимо по учебниците на кое издателство работят. Целта на тази инициатива е да дадем възможност най-вече на родители, ученици и техните учители сами да се уверят в това. Започнат ли да ползват платформата, още в първите дни ще разберат защо я наричаме електронното училище на България“, допълват от издателството.

Над 33 000 интерактивни ресурса, включени в платформата, превръщат учебния процес в лесно и приятно занимание както за най-малките ученици, така и за по-големите.

Всеки, който заяви абонамент, получава неограничен достъп до цялото съдържание на образователната платформа е-просвета в рамките на половин месец – не само до всички над 420 електронни учебници от детската градина до 12. клас, но и до стотиците видеоуроци с учител, заснети с едни от най-добрите български учители. От тази учебна година са налични нови кратки е-уроци, които синтезират най-важното по всяка тема и завършват с тест за бърза проверка на знанията. Допълнителни интерактивни тестове, упражнения, задачи, 360° VR панорами, видеофилми, аудиозаписи, 3D визуализации, презентации, фотогалерии, пъзели и кръстословици задържат вниманието на учениците и им помагат за постигане на по-високи резултати.

Платформата е-просвета е подходяща за учениците, независимо по учебниците на кое издателство работят.

Кампанията „ВЗЕМИ И ТЕСТВАЙ БЕЗПЛАТНО 15 ДНИ“ ще продължи до 30.11.2020 г.
 
ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА НЕЯ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ ТУК
Споделете с приятели

« ПредишнаСледваща »

Открий ни в: