Новини


24Апр2015

Книги на „Просвета” с 30% отстъпка за библиотеки

За да подпомогне попълването на библиотечните фондове и да стимулира интереса към книгата и четенето, и тази година издателство „Просвета” предлага свои нови и утвърдени заглавия при атрактивни условия.

Регионални, общински и училищни библиотеки и читалища могат да поръчват книги с търговска отстъпка 30% от коричната цена, като издателството поема разходите за доставянето им.

Сред предложените заглавия са: „Българският буквар. 200 години в първи клас” от Антон Стайков и Свобода Цекова - най-нашумялото издание на „Просвета” тази година, „Моят първи речник” от Тодорка Владимирова и Анна Михайлова - изключително полезно пособие за учениците от 1. до 4. клас, „Официален правописен речник на българския език” на БАН, „Буквар по педагогика” от Соня Рачева и много други. Повече подробности и формуляр за заявка ще намерите ТУК.

При същите условия библиотеките може да поръчат и всяко друго издание на „Просвета”, което смятат за подходящо и полезно за своите читатели. За целта обаче трябва да изпратят съставен от тях допълнителен списък-заявка със заглавията и бройките, които са им необходими. Подробни данни за всички заглавия има на сайтовете www.prosveta.bg и
www.e-uchebnik.bg.   

За съдействие и допълнителна информация търсете регионалните представители на „Просвета” във всички областни градове в страната, с които може да се свържете ТУК.

Заявки се приемат в централния склад на издателството:

София, бул. „Ботевградско шосе” № 234
Тел.: 02/483 00 96, 02/818 20 49
Факс: 02/945 61 84
Мобилен: 0884 110 414
Имейл: realizacia@prosveta.bg

Споделете с приятели

« ПредишнаСледваща »

Открий ни в: